Oldalunkon felnőtt tartalom található.
Ha még nem múltál el 18 éves kérlek hagyd el az oldalt!

Krisztina kényeztető masszázsa a XIII.kerületben

+3620-356-8713

 

Üdvözöllek Kedves Látogató! :)

 

Krisztina vagyok, 48 éves, kedves, humoros, intelligens nő.

Három éve foglalkozom masszázzsal, fő profilom relaxációs lazító masszázs, ami teljes testre kiterjedő nyugtató, izomlazító masszázst jelent röviden.

Barátságos, csendes, diszkrét magánlakásában várlak szeretettel a hét minden napján meghitt, kellemes kikapcsolódásra, időtöltésre 13-20 óra közt. Ha esetleg a délelőtti órákban szeretnél kicsit lazítani arra is van lehetőség. Napi 2 vendéget fogadok, nincs futószalagos történet, és nincsenek zavaró körülmények Nálam.


Masszázs fajták:
Relax masszázs, Lingam masszázs, Csúszka masszázs, Érzéki kényeztető masszázs, végén kellemes erotikus befejezéssel.
Programok időtartalma: 60, 90, 120 percesek
Masszázs helységben megtalálható masszázságy, franciaágy.
Masszázshoz illatmentes krémet, olajat használok.

Személyre szabottan állítom össze ezt a kellemes kis idő töltést, minden kedves vendégemnél a felsorolt lehetőségekből.

Szívesen beszélgetek Veled ha igényed van rá, de halk zene mellet csendben is élvezheted a masszázs örömeit.

Diszkréció és higiénia adót és elvárt.

További információ telefonon adok megértésed köszönöm, hogy nem sms-ben, vagy emailban szeretnél információt kérni az erotikus masszázzsal kapcsolatosan.

Kérlek tisztelj meg avval, hogy számkijelzéssel hívsz.

Színes bőrű vendégeket nem fogadok.
Vendégeket 25-70 éves kortól fogadok!Masszázs fajták:
Relax masszázs: A relax masszázs gyengéd mozdulatsoron alapuló technika, mely ujjakkal, tenyérrel és alkarunkkal végzett érintésekből, simításokból áll. Kellemes halk zene mellett végzett stresszoldás, mely megtisztítja a test teljes energiarendszerét, lazító, fájdalomcsökkentő és nyugalmat biztosít.
A relax masszázs célja, hogy szervezetünket több szinten egyensúlyba hozza: testi, lelki és szellemi harmóniánkat helyreállítsa.

Lingam masszázs (ESZO):

A lingam masszázs a vágy felfokozásáról, és az élvezetek elnyújtásáról szól. A masszőz intim területeket ingerelve orgazmus közeli állapotba juttatja a vendéget, majd ezzel felhagyva más területeket, nyugtató pontokat érintve lenyugtatja. Ezután újra kezdi az ingerlést, majd megint nyugtatás történik. Az így elért orgazmus többszöröse lehet az átlagosnak.

Érzéki masszázs:

Egy minden érzékre ható masszázsfajta elvarázsolja a kikapcsolódásra vágyó urakat. Az érzéki masszázs egy tökéletes megoldás arra, hogy feloldja a gátlásokat, felerősítse az érzékeket és fellendítse a szexuális életet.

Csúszka masszázs:

A csúszka masszázs, az erotikus masszázsokhoz tartozik. A masszázst egy lazító masszázs előzi meg, mialatt a masszőz átmasszírozza, a vádlit, combot, feneket, derekat, lapockát hátat és nyakat. Ezután következik a csúszkás masszázs, ami egy kontakt masszázs. A masszőz a masszázst meztelenül, testtel, mellel, fenékkel és combokkal, olaj segítségével végzi.

http://krisztina-masszazs.webnode.hu

Nyitva:
Hétfőtől-Péntekig:13-20 óráig
Szombat-Vasárnap:13-20
Tel: +3620-356-8713