kedd, 09 augusztus 2016 00:00

Szexmasszázs

A mai cikkünk nem véletlenül a blogba került be, és nem a masszázsfajták közé. Ennek oka rendkívül egyszerű.

hétfő, 13 június 2016 00:00

Nuru masszázs határok nélkül!

Az erotika teljesen érthetően felnőtt tartalom. Persze ezen belül is vannak szintek. Az alábbi videó egy nuru masszázst mutat be, ami elég hamar még sikamlósabbá válik. Szóval a videó megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánljuk, lehetőleg otthon, és nem a munkahelyen...

A hír igaz volt, bár jó pár estét kellett várnunk rá, mégis eljött a nap, hogy egy tévéadó kivágja a felesleges töltelékanyagot, és csak arról szóljon az aktuális valóságshow-ja amire a férfiember ezekben a műsorokban kíváncsi, vagyis a meztelenségről.

Forrás: Viasat3.hu

 

csütörtök, 21 január 2016 00:00

Meztelenség a Viasat új valóságsow-jában

December óta röppennek fel hírek a Viasat új valóságshow-járól. Bár az Éden Hotel jogait már nem használhatják fel, a toborzás feltételei alapján valami hasonló is lehetne:

kedd, 12 január 2016 00:00

Intim masszázs videóval

Az alábbi videó egy nagyon jó szemléltetése az intim masszázsnak. Igazából az intim masszázs egy gyűjtőfogalom, ami annyit takar, hogy a masszőz nem takar. Pontosabban nem kerüli ki az intim görcsösen az intim zónákat, sőt inkább ellenkezőleg. Ebből kifolyólag nagyjából ebbe sorolható az összes erotikus masszázsfajta. A második videón pedig ugyanezt láthatjuk egy hölgyön bemutatva, mégis csak esztétikusabb...

kedd, 12 január 2016 00:00

Yoni masszázs 11 lépésben videóval

Mint ismeretes a Youtube-on nagyjából minden megtalálható. Mégis okozhat meglepetést.

Bár a Yoni masszázs közvetlenül nem kapcsolódik oldalunkhoz, (mivel női nemi szerv masszírozását takarja), ugyanakkor magánéletünkben nagyon hasznos lehet ez a tudás. Vagyis párunk biztos nem ellenkezik miatta.

Az alábbi videóban 11 lépésben mutatja be egy hölgy ezt a fajta masszázst. (sajnos nem magán :-)

 

hétfő, 04 január 2016 00:00

Régen minden jobb volt...

Gyakran előfordul egy egy beszélgetésben, a "régen minden jobb volt..." mondás. Sok sok órán keresztül lehetne ezzel vitázni, hogy most tényleg, esetleg csak nosztalgia stb.

Ugyanakkor van pár dolog, ami változott. Mai szemmel nagyjából elképzelhetetlen, hogy egy szilveszteri műsorban meztelen testeket lásson az ember. Persze gyilkolás, és vér minden további nélkül mehet.

Nos 1988-ban még máshogy álltak ehhez a témához. Ugyanis az akkori filmek mellett pár műsorba is sikerült becsempészni az erotikát. Ebben nagy szerepe volt Árkus József-nek (1930-1992) és Parabola nevű adásának. 1972-től futott az ő neve alatt a műsor, minek köszönhetően az addigi külpolitikai témák mellett egyre több szerepet kapott a belpolitika, és a meztelenség. Megnézve a műsort kisebb fajta csoda, hogy csak egyszer kapott megrovást, egy Ludas Matyi címlap miatt.

Szóval a lényeg a lényeg, nosztalgiázzunk egyet, a Parabola című műsor, Szuperbola nevű szilveszteri különkiadásával.

Jó szórakozást!