kedd, 09 augusztus 2016 00:00

Szexmasszázs

A mai cikkünk nem véletlenül a blogba került be, és nem a masszázsfajták közé. Ennek oka rendkívül egyszerű.

Akárhogy forgatom, ízlelgetem sehogy se tudok arra a következtetésre jutni, hogy ez külön fajta lenne. Sajnos ezügyben semmilyen irodalom nincs a kezünkben, ezért marad a találgatás, hogy mégis mi az a szexmasszázs.


Talán a legközelebb akkor kerülünk a megoldáshoz, ha az erotikus masszázshoz hasonlítjuk. Ebben az esetben pusztán jelentésbeli hibába botlunk. Mint említettük régebben, az erotikus masszázs a vág felkorbácsolásáról szól, amihez olyan eszközöket is igénybe lehet venni, ami egy gyógymasszázs során nem kivitelezhető. Ugyanakkor ez nem jelent szexet, pusztán a megszokottnál több gondoskodást. Ugyanakkor eszerint a logika szerint, akkor a szexmasszázs szex-el felturbózott erotikus masszázs lenne csupán? Lehet ez a bulvárlapok szent Grál-ja, a legjobb téma, vagyis, hogy minden masszőz szétteszi a lábát kis extra pénzért? Itt persze felmerül a kérdés, hogy vajon lehet bízni olyan szolgáltató masszázstudásában, aki ennyire elmossa a határokat? Esetleg félreértés az egész, és ez szigorúan otthoni elfoglaltságnak számít, amikor is egy kis kedveskedő amatőr masszázs együttlétbe csap át? Kérdés sok van, és feltételezhetően válasz is.

Ugyanakkor ha megengednek egy ajánlást: a szexmasszázs maradjon otthoni elfoglaltság, minden másra pedig ott az erotikus masszázs! Köszönöm figyelmüket.

 

Utoljára frissítve: kedd, 09 augusztus 2016 14:53