Oldalunkon felnőtt tartalom található.
Ha még nem múltál el 18 éves kérlek hagyd el az oldalt!

Szofi tantrikus masszázsa a XIII.kerületben

+3630-705-8561

 

Szia, Szofi vagyok... mától csak ÉRTED vagyok :)

Ismerd meg velem a tantrikus masszázs egy új dimenzióját: valamit, ami teljesen más, mint amit eddig tapasztaltál... élj át nálam egy órányi érzéki, simogatós, kényeztetős csodát... engedd, hogy elvarázsoljalak tapasztalatommal, nőiességemmel.

Bízz bennem és bízd rám magad... Okleveles masszőz vagyok, így szakszerűségben sem lesz hiány: ha alaposan át akarod magad gyúratni az erotikus rész előtt, akkor is a legjobb helyen jársz, de ha egy teljeskörű tantrikus kényeztetésre vágysz, akkor se keress mást :)

Imádok beszélgetni, megismerni a vendégeim lelkét is a testük kényeztetése közben, de ha csak relaxálnál, pihennél nálam, abban is partner leszek. Minden úgy fog történni nálam, ahogy álmaidban elképzelted a tökéletes erotikus masszázst... sőt... amit nálam kapsz az több, mint masszázs... tapasztald meg nálam az érintés varázsát :)

Luxuskörnyezetben fogadlak a XIII. kerületben, a West Endtől 5 percre.
A parkolás miatt felesleges korábban érkezned, 20m-en belül garantáltan találsz szabad helyet!

Amivel várlak: igényes környezet, korlátlan üdítőfogyasztás, kétszeri zuhanyzási lehetőség, illatok, érzések, fények, professzionális masszázspad vagy tatami, 30/60/90 perces lehetőségek, és persze én, Szofi :)

A parkolás ára: 275 Ft/h (20m-en belül parkolásgaranciával)

Luxusszalonunkban teljes a diszkréció: kizárólag velem fogsz találkozni látogatásod teljes időtartama alatt!

 

Részletekért hívj MOST, szívesen válaszolok minden kérdésre!

 

Ny: H-P-ig 8-21-ig
Sz-V: 10-21-ig
Tel: +3630-705-8561